събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Медицинската сестра, която излезе на перваза: НСО ни блъскаха и биеха

      Медицинската сестра, която тази сутрин беше излязла на перваза на Партийния дом влезе в сградата. На място бяха допуснати и телевизионни екипи. Бойка Анастасова работи в Пирогов и прекара около един час на перваза на сградата. Тя разказва, че е избягала там, за да се защити от охранителите, които се държали агресивно с тях.
      „Те ни блъскаха и ни биеха. Подгониха ни като кучета и тръгнахме да бягаме. Вие как ще реагирате в такъв случай – когато нахлува една голяма група и тръгва към вас. Не сме оказали съпротива, даже бягах от тях, като ме гониха. Бутаха и блъскаха и Мая, и мен. Бяха ме хванали за ръката и ме дърпаха. Парламентарната комисия се измъкна точно след три минути работа, затова и решихме да останем. Поставихме нашите искания на министър Ананиев. Не може цяла година да се изричат лъжи, които не водят абсолютно до нищо. Не искам и секунда остана с тези хора, но няма да изляза“, заяви Бойка.
      Тя отиде да разговаря и с останалите барикадирани сестри в сградата. Припомняме, че пет медицински сестри се барикадираха цяла нощ в сградата и отказват да излязат.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ