петък, 20.09.24
16.8 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      Тази сряда в „Честно казано с Люба Кулезич“ очаквайте…

      Loading the player...

      Църквата и „дълбоката държава“. Кой иска да сме смирени наблюдатели пред опасната симбиоза между клира и властимащите. Говори Горан Благоев – автор и водещ на предаването „Вяра и общество“ по БНТ, който за малко падна жертва на критичното си мнение, че държавата сипе „хеликоптерни пари“ над Светия синод.

      Седмицата на Николай Стайков – намеци за погребални услуги и яйца по фасадата на дома. Откъде тръгна страховитата акцията с мафиотски прийоми, насочена срещу журналиста от „Антикорупционния фонд“, в хода на най-новото му разследване за неправомерното харчене от парите на „простосмъртните“.

      Новото спасяване на редник „Цеко“ – държавата отново влезе в ролята на като грижовна майка за една частна банка? Тема за 140 милиона лева, които платихме пред чакалнята на еврозоната. За какво? Анализ на финансовия журналист Мирослав Иванов и на бившия изпълнителен директор на КТБ Георги Христов.

      Дисциплинирането на непокорните! Години след като беше жестоко пребит, сега журналистът Стоян Тончев е обект на институционален натиск, в който поръчаха експретиза дали е психически здрав. Без усмирителна риза в студиото на „Честно казано “ влиза разследващото „шило“ от Поморие, както и бившият съдия Румяна Ченалова.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ