понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
19 C
Пловдив
18 C
Варна
Search Suggestions

      Главчев за „хОди пеша“: Не осъждам Караянчева. Тя говори на близък, за актива на ГЕРБ, език

      Казах на Цветан Цветанов как не Ви е срам, колега. Аз го използвах като прозвище за това, че работихме заедно. Аз съм омерзен от това как яростно говори за членове на ГЕРБ, че те са подтиснати и няма достойнство. Нека да отбележим как той напусна ГЕРБ – чрез Апартаментгейт. Той е юридически оневинен и всичко е законно, само че при политиците не е нужно само да е юридически законно. Тук говорим и за данъчна оценка, която е по-малка, това автоматично значи ощетяване на бюджета. Това каза депутатът на ГЕРБ Димитър Главчев в ефира на БНТ.

      „Какво се коментира за Борисов (относно Барселонагейт, записите и разговорите), да попитаме зрителите дали се автоцензорират когато говорят вкъщи към приятели. Не бих осъдил и Цвета Караянчева за думите и, защото тя говори на разбираем и близък език за актива. Но нека не забравяме и за абсолютно законните записи, които са направени на президента Румен Радев“, допълни Главчев.

      „Знам, че едно от хобитата на Цветан Цветанов е да се занимава със статистика, но нека да видим доколко ще е успешна статистиката му на изборите. А нали Цветанов е строител на ГЕРБ, значи той е направил структура, в която хората ги е страх. Какво – за няколко месеца структурата се е променила?“, каза още той.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ