събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      THE MIRROR: Здравният министър на Великобритания е безполезен в още нещо – да бъде съпруг

      Здравният министър на Великобритания Мат Ханкок е обвинен в в афера със съветничката му. Твърди се, че министърът на здравеопазването е бил заловен от камерата да целува Джина Коладангело. Кадрите от охранителната камера са направени на 6 май тази година, но двамата са били виждани заедно и по други поводи, съобщава вестникът.

      РЕЗИЛ: Хванаха британския здравен министър „на калъп“ със съветничката му (ВИДЕО)

      През март миналата година Ханкок е назначил Коладангело в Министерството на здравеопазването и социалните грижи (DHSC) за безплатен съветник на шестмесечен договор. По-късно тя е повишена като директор на отдела, позиция, финансирана от данъкоплатците в размер на 15 000 британски лири.

      Джина Коладангело е директор по комуникациите в Оливър Бонас, магазин за мода и начин на живот, основан от съпруга й Оливър Трес. Освен това е директор и основен акционер в лобистката компания Luther Pendragon, която предлага на клиентите „дълбоко разбиране на механиката на управлението“.

      Джина Коладангело е омъжена за Оливър Трес

      Коментари за „топли връзки“ между двамата бяха предизвикани още през ноември, когато се оказа, че тя е придружила Ханкок на поверителни срещи с държавни служители и е посетила No10.

      През септември Ханкок назначи Коладангело за неизпълнителен директор в DHSC, което означава, че тя е член на управителния съвет, който изследва отдела.

      Вестникът The Mirror излезе с изключително краен коментар. „Беше достатъчно трудно да се мисли, че една жена е харесала Мат Ханкок – да не говорим за две“.

      „Властта е афродизиак и, разбира се, звучи много добре, но хайде да си го каже- този dweeb (скучен и нелеп човек) е национален смях, най-меко казано“, пише още The Mirror.

      Съпругата на Мат Ханкок е забелязана за втори път, след като аферата на съпруга й е разкрита – и тя все още носи сватбения си пръстен.

      Марта Ханкок, която е била омъжена за здравния министър от 15 години, е видяна да се разхожда с кучето си тази сутрин – часове след новината за бомбата.

      Тази сутрин е била видяна да се разхожда с кучето си

      Въпреки новината за връзката на съпруга й тази сутрин Марта все още имаше сватбения си пръстен днес следобед

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ