понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
19 C
Пловдив
18 C
Варна
Search Suggestions

      Бригаден генерал Венелин Венев встъпи в длъжност директор на Служба „Военно разузнаване“

      Бригаден генерал Венелин Венев встъпи в длъжност директор на Служба „Военно разузнаване“. На тържествената церемония присъстваха министърът на отбраната Георги Панайотов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Това съобщиха от пресцентъра на министерството. 

      „Службата има за задача да информира държавното ръководство на стратегическо ниво за заплахите и рисковете за националната сигурност. В днешно време тези заплахи и рискове стават все повече и повече. Вие сте тези, които трябва да алармирате първо. Затова разчитаме на Вас“, заяви министърът на отбраната Георги Панайотов в поздравително слово.

      „За мен е чест да поздравя бригаден генерал Венелин Венев с удостояването му с висше офицерско звание и назначаването му за директор на служба „Военно разузнаване“. Това е свързано с огромна отговорност, отношение и принципен подход към службата. Като началник на отбраната разчитам на професионалната и колегиална подкрепа и информационното осигуряване от страна на военното разузнаване“, подчерта и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

      Бригаден генерал Венелин Венев благодари за оказаните му доверие и подкрепа и заяви, че ще разчита на професионализма на колегите си, а съвместната дейност с институциите ще бъде продължена.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ