събота, 21.09.24
14.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Героинята от Белград: Учителка сложила ръце пред пистолета, за да защити учениците

      Момчето, което вчера извърши престъплението в ОУ „Владислав Рибникар“ във Врачар, Белград, е имало подробен план, изготвен в продължение на месец, в който разработва всеки сегмент от престъплението, което извърши.

      Сред жертвите има не само ученици, първата му жертва е охранителят, когото застреля точно на входа на училището, а след това учителката по история Т.С., която преподава в този момент.

      А именно класната стая, в която са провеждали урока по история, е първият кабинет до входа, така че учениците и учителката веднага са чули стрелбата, която е станала в залата, когато е нападнат първо охранителят, а след това и три ученички.

      Според информация в сръбските медии учителката отворила вратата, за да види какво се случва.

      Момчето с пистолета в ръка посочи и нея. Тя се опита да го спре и буквално сложи ръце на пистолета, предполагам, че в тези моменти е искала да спре изстрелите. Той обаче я ударил в ръката и корема – разказват осведомени и допълват:

      Учителката се държеше геройски, искаше да защити учениците и този неин ход може би спаси някои деца. Предполага се, че като е застанала на входа на класната стая и е придвижила ръцете си към пистолета, учителката е спечелила време на учениците да се скрият и е намалила щетите.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ