понеделник, 23.09.24
5.8 C
София
14 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Взривове избухнаха през нощта в склад за военни материали на Емилиян Гебрев

      Пожар в склад за боеприпаси на компанията „Емко“ на оръжейния търговец Емилиян Гебрев е предизвикал взривовете край Карнобат. Инцидентът е регистриран около 45 мин. след полунощ. Ситуацията е под контрол и няма пострадали вследствие на инцидента. Помещението, в което е пламнал пожара, е изгоряло напълно.

      Припомняме, че през юли 2022 г. пожар предизвика взривове в друг склад на Гебрев. Пред бТВ Гебрев заяви, че не може да каже дали има връзка.

      „Това е непонятен силен пожар в среднощен час. Най-важното е, че няма засегнат нито един човек. Не може да знаем какво се е случило, ние още не знаем миналата година какво е причинило взривовете, камо ли сега след няколко часа“, заяви Емилиян Гебрев за бТВ.

      „В склада е имало военни материали за производство на отбранителни продукти“, посочи Гебрев пред БНР.

      „Някъде около полунощ – в 00:45, един непонятен силен пожар избухва. Слава Богу, че няма наранен човек, слава Богу, че няма обгазен, няма нищо. Всичко е наред.  Естествено, в склада нали го няма, но това не е най-важното. По-важното е, че с хората всичко е наред. В склада е имало военни материали и поради тази причина не е имало класическите взривове, които са с боеприпаси, дълго време продължават и летят на най-различни посоки. Няма такова нещо“, подчерта още Гебрев

      Все още не се знае каква е причината за пожара в склада за военни материали, който пламна и през юли 2022 г.

      „Това е непонятно нещо, което се е случило. Както и предишният пожар беше абсолютно непонятен и странен. Това е, което знам. Нищо повече не знам, защото нито са ме информирали разследващите за досега какво е било, нито е имало някакъв разговор с тях, нито нищо. А пък това е от няколко часа“, добави оръжейният търговец.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ