петък, 20.09.24
16.8 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      СКАНДАЛ С ТОРТА НА ПП-ДБ: Изобразени са нарязаните части на фигурите на МОЧА

      ,,Вижте тази снимка. Това е тортата от новогодишното тържество на ППДБ снощи. Само аз ли виждам нещо сатанинско и античовешко в това нещо? Или греша?“

      Това заяви лидерът на ,,Възраждане“ в своя Фейсбук пост по отношение на вчерашното новогодишно тържество на ПП-ДБ. На снимката се вижда нарязаните части от фигурите на паметника с надпис ,,За унищожителя на МОЧА“. 

      May be an image of wedding cake and text

      По време на заседанието на НС Георги Свиленски от БСП също показа снимки пред всички присъстващи. 

      „Мислех, че с незаконното рязане на паметника час по час ще приключи лудостта и дивотията на управляващите. Явно няма да приключи с рязането на МОЧА, с коледните тържества, а ще продължи напред“, заяви зам.-председателят на БСП. И размаха снимки от въпросните тържества, обръщайки се към лидерите на (не)коалицията и Бойко Борисов, за да види какво подкрепят. Вижте Уважаеми колеги, кой посмя да изяде главата на детето?“, коментира той. 

      ,,Така празнуват демократите- режейки главата, ръката и краката на детето, войника и жената. Това им доставя удоволствие“, каза още той. 

      „Всички политици, които са били и на двете фашистки мероприятия – незабавна оставка от всички публични длъжности. Ако бяхме в нормална държава, щеше да има чутовен скандал. Те отрязаха главите на демокрацията, режат главата и на нацията, тъй като я противопoставят“, заяви Иван Ченчев

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ