четвъртък, 19.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.2 C
Варна
Search Suggestions

      Карлос Контрера: Борис Бонев обикаля по медиите като лазарка

      „Моето име и ВМРО в общинския съвет започва да се превръща в универсалното оправдание на Борис Бонев и „Промяната“ за всеки техен провал и неуспех „. Това коментира в ефира на БНТ общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

      „Бонев обикаля по медиите като лазарка и тръби, че те си направили отвод, защото не били питани. Докладът, който аз съставих е на база на списък и предложения, който беше представено от г-н Бонев и г-н Димитров на консултациите. Аз не съм си го измислил. Имам мейла в пощата си. И ако г-н Бонев продължава да лъже… Призовавам го да излезем на един дебат да видим кой какво е направил!“, продължи общинският съветник.

      По думите му „не е сериозно да се твърди, че един общински съветник може да обърне с хастара нагоре група от 23 общински съветници“, посочи Контрера.

      „Когато се избираше председател, с голям компромис действително, който направиха и ГЕРБ и ДПС, и „Възраждане“, тогава тези общински съветници бяха добрите, разумните и конструктивните. Защо? Защото се случваха нещата на „Продължаваме промяната“. Когато ние поставихме въпроса, че не може с 23 съветници да има претенции за ключовите комисии, изведнъж ние станахме лошите, същите, които до преди два часа бяхме конструктивни“, завърши Контрера.

      Снимка: БГНЕС

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ