вторник, 01.10.24
8.4 C
София
13 C
Пловдив
11.1 C
Варна
Search Suggestions

      Левски с почти цял отбор национали

      Левски се похвали, че общо деветима играчи от „Герена“ са част от национални отбор.

      Съобщението от официалния сайт на „сините“:

      „Защитникът Патрик-Габриел Галчев е извикан в състава на представителния тим на България за за международния приятелски турнир FIFA Series в столицата на Азербайджан Баку. „Трикольорите“ излизат срещу Танзания на 22 март и срещу Азербайджан на 25 март.

      Защитникът Хосе Кордоба получи повиквателна за националния отбор на Панама за финалната четворка на Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ. На 22 март Панама среща Мексико в полуфинал от надпреварата в Тексас, САЩ.

      Вратарят Пламен Андреев, полузащитникът Асен Митков и нападателят Марин Петков са повикани в младежкия национален отбор на България за гостуването на Полша на 26 март в европейска квалификация. Поради контузия Митков няма да бъде на разположение на младежкия национален селекционер.

      Защитникът Христо Аргиров, полузащитникът Михаил Петров и нападателят Стивън Гаоте са извикани в юношеския национален отбор на България до 17 години за елитния квалификационен турнир за Европейско първенство в Румъния срещу селекциите на Швеция (20 март), Румъния (23 март) и Уелс (26 март).

      Полузащитникът Сашо Грънчаров и нападателят Иво Мотев са извикани в юношеския национален отбор на България до 16 години за участие в лагер-сбор и контролни срещи с връстниците си от Вестфалия на 29 март и 1 април.

      ПФК Левски пожелава успех на всички свои футболисти с националните екипи“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ