неделя, 22.09.24
4.8 C
София
11 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ПРЕДИ МИНУТИ: Нова стрелба след ужаса снощи в Москва

      Международните медии съобщиха за нова стрелба, настъпила преди минути заради кървавата баня, разиграла се в петък вечерта край Москва. Тогава група мъже нахлуха в концертна зала, стреляха безразборно, опожариха сградата и успяха да избягат от органите на реда.

      Още по време на ужаса се заговори за мистериозна бяла кола, свързана с нападателите. Предполагаше се, че именно с нея те са избягали.

      Рано тази сутрин се разбра, че въпросният автомобил е бил прихванат от униформените. Това се е случило в района на Брянск.

      „Четиримата души, които бяха в колата, започнаха да бягат. Двама са задържани. Другите двама още се издирват“, се казва в съобщението на властите.

      Сега стана ясно, че при задържането им е била открита стрелба. След това автомобилът се преобърнал няколко пъти.

      Появи се и първа снимка на простреляното Renault Simbol, което не спряло по искане на силите за сигурност в района на село Хацун, Карачински район, Брянска област.

      Автомобилът е претърсен от спецчастите. В него открили пистолети, картечница, пълнители за автомати и паспорти на граждани на Таджикистан.

      Преди минути стана ясно, че един от заподозрените е бил ранен при стрелбата и е откаран в болница. Какво е състоянието му все още не се знае.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ