неделя, 22.09.24
7.8 C
София
15 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Наталия Станчева: Попитаха ме колко пари искам, за да напусна АЕЦ “Козлодуй“

      Работното ми място в момента се намира в град Козлодуй. От новото работно място използвах служебен транспорт на АЕЦ “Козлодуй“ и със служебната кола се придвижих до самата централа. След като проведох среща с Калин Стануков шофьорът на служебната кола ми каза, че са му заповядали да не ме вози. На една празна отсечка спря служебен автомобил. От него слезе служител на АЕЦ “Козлодуй“, който аз познавам и ми каза да не му задавам въпроси, защото е изпратен да ме попита нещо. Въпросът му беше колко пари искам, за да напусна АЕЦ. По думите му въпросът е на ръководството, но не пожела да ми даде повече подробности. Аз отговорих, че не го правя за пари. В същия ден уведомих изпълнителния директор на предприятието, но все още нямам отговор какво се случва. 
      Това заяви в ефира на “Евроком“ бивш служител на АЕЦ “Козлодуй“ Наталия Станчева. 
      Тук изникват много въпроси. Служител в работно време ме издирва, за да ми зададе въпроса. Ако той сам е предприел инициатива, притеснително е, че ръководството не предприе мерки. Ако ръководството го е изпратило, е притеснително, че не застава зад служителя си, добави още тя. 
      В момента АЕЦ “Козлодуй“ генерира опасни биологични отпадъци от медицинската незаконна дейност, намираща се на площадката. Странното е, че в момента прокуратурата излиза с отказ да образува досъдебно производство, уточни Станчева. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ