петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      ВЪПРЕКИ ПРОВАЛА: Семейството на Байдън го съветва да остане в надпреварата за президент на САЩ

      Семейството на президента на Съединените щати Джо Байдън настоява да остане в надпреварата за втори мандат въпреки катастрофалното представяне на дебата, след като някои членове на семейството критикуваха как неговият персонал го е подготвил за изправянето миналата седмица срещу съперника Доналд Тръмп.

      Байдън прекара неделя в Кемп Дейвид, президентската резиденция в Мериленд, с първата дама Джил Байдън, неговите деца и внуци.
      Въпреки че семейството му е било наясно колко зле се е представил 81-годишният срещу Тръмп, те също смятат, че той остава най-добрият човек, който може да победи републиканеца и че е способен да върши работата на президент още четири години, съобщава Асошиейтед прес, цитирайки хора, пожелали да останат анонимни, тъй като не са упълномощени да говорят публично.
      Джил Байдън и синът му Хънтър, хората, които той слуша най-много в света, бяха сред най-шумните поддръжници, допълва АП.
      New York Times, цитирайки хора, близки до ситуацията, също каза, че семейството на Байдън го призовава да остане в надпреварата и да продължи да се бори. Вестникът каза, че някои от семейството насаме са изразили раздразнение от това как неговият персонал го е подготвил за събитието в четвъртък вечерта.

      Снимка: БГНЕС

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ