Search Suggestions
      неделя, 20.10.24
      Search Suggestions

          Побоят на „Джулай морнинг“: Полицаят е отстранен от длъжност, още е бил в изпитателен срок

          Полицаят бияч от „Кайт бар“ край къмпинг „Градина“ Христо Петров е бил отстранен от длъжност вчера. 21-годишният служител на МВР от Дебелт е бил все още в изпитателен срок – работил е към Четвърто районно в Бургас от 25 октомври 2023 г.

          Петров е отстранен от работа заради нанесения побой над две момчета – Валентин и Владимир, в нощта на Джулай морнинг.

          Преди да постъпи на работа в полицията е работил като охранител. Тепърва ще се изяснява как е работил и като полицай, и като охрана, обясни служебният вътрешен министър Калин Стоянов по време на изслушване в парламента по повода.

          Днес сутринта към 08,30 часа Стоянов се чул с пострадалия Валентин Радев и го уверил, че случаят ще е лично под негов контрол до внасяне на делото в съда. „

          Сигналът за инцидента е бил получен към 02,45 часа. Пратени са два екипа – един от жандармерията в Бургас и един от районното в Созопол. Имало и двама очевидци, които били от София.

          По първоначални данни възникнал конфликт между охранителя и едното от момчетата, след което гардът го ударил по лицето. Другото опитало да успокои мъжа, но той ударил и него. Момчетата са били прегледани в болницата в Бургас. Договорили се с полицаите да се явят на разпит в районното в Созопол. Там са били разпитани и свидетелите и е било образувано досъдебно производство.

          Пострадалите не са се явили на разпит в Созопол. От полицията установили, че са се прибрали самостоятелно в София. На 6 юли е била установена самоличността на бияча, т.е за пет дни.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions