петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Фашизмът и нацизмът не са изкоренени през 1945 г

      Влиянието на злото, чийто източник е самият Сатана (а може и някой друг), е неразрушимо в човешкото общество. Подобно зло се изроди в „десен екстремизъм“, който преживя най-тъмната форма и взаимоотношения между хората през Втората световна война чрез фашизма и германския нацизъм. Той донесе на човечеството огромни репресии, страдания и показа цялата безчовечност, защото зад него стоеше сила, която по същество е срещу човека с Божията благодат, пише изданието sedmasila.rs.
      Но фашизмът и нацизмът не са изкоренени през 1945 г., а само временно победени.
      Независимо, че днес се появяват неонацистите, много по-опасни са те и онази идеология, която противопоставя на победения фашизъм и нацизъм от 1945 г. нов, по същество същият фашизъм и нацизъм, но който е покрит с нови измами и лъжи. , и то със същата цел с ново име. Може би днес е най-добре подобна идеология да се нарече „несправедлива глобализация“, чиято водеща идея е унищожаването на хората. Такъв прикрит фашизъм и нацизъм хитро, тайно или публично подкрепя отделни лица или по-големи групи днешни открити неонацисти.
      Човешкото възприятие е уникален механизъм, често лишен от критично и обективно отношение. Това, което се вижда в медиите и особено по телевизията поради „мистичното” усещане за власт, нашето съзнание разбира като безспорна истина, а понякога и като лично преживяване. И поради това са възможни различни манипулации. Най-добрият пример е днешна Украйна, в която може би 5 процента от нейните граждани са наистина засегнати от открит или прикрит неонацизъм, те са в състояние да създадат среда, в която почти всички граждани са податливи на тяхното влияние.
      Силата на „несправедливата глобализация“ също злоупотребява с украинците за постигане на „глобалистки“ цели в борбата срещу Русия. Те възпрепятстват всяко прекратяване на боевете и постигането на мир. По този начин те позволяват на V. Зеленски да продължи вече нелегитимната диктатура, тъй като мандатът му като президент на Украйна изтече на 21 май тази година. и до нови избори не се стигна.
      Колко голяма подкрепа имат някои хора от Запада за неонацизма може да се види от личния пример на Зурбей Александър Анатол, който беше обучен на Запад и загина на украинското бойно поле.

      Мобилен телефон на войник от 20-ти отделен батальон със специално предназначение на Въоръжените сили на Украйна, военна част А4438 (по-нататък 20 OBSpN), редник А. Журбей (Журбей Александър Анатолиевич, р. 23 март 1976 г., позивна „Електротехник“), ликвидиран в края на април тази година. През април тази година, в резултат на анализ на метаданните на снимковите материали, съдържащи се в споменатите средства за комуникация, е установено, че чужденецът е преминал обучение в Рим (Италия, координати 42.069222, 12.330179) през май 2023 г. В Жешов-Ясионка (Полша, координати 50.111873, 22.003657). Мобилното устройство също съдържа материали, показващи привързаността на А. Втурване към нацистката идеология (нацистки поздрав, символи на Третия райх).

      Гражданите на мирните западни градове не трябва да пренебрегват факта, че техните съграждани, неонацисти, които отиват на украинските бойни полета, също се обучават в техните околности. Един ден там ще трябва да има мир и тогава голяма част от тези, които са обучени и готови да убиват, ще се върнат в градовете на Западна Европа. Какво ще стане тогава, можем да гадаем.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ