четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      В памет на загиналия от взривовете: Минута мълчание в Столичния общински съвет

      Председателят на СОС Цветомир Петров изказа съболезнования на близките на починалия тази нощ в спешната болница "Пирогов"

      Заседанието на Столичния общински съвет (СОС) започна с минута мълчание в памет на загиналия мъж вследствие на пожара край Елин Пелин.

      Председателят на СОС Цветомир Петров изказа съболезнования на близките на починалия тази нощ в спешната болница „Пирогов“. За съжаление, дъщеря му е също в много тежко състояние. Всички ние се молим за чудо, каза Петров.

      Той подчерта, че Столичната община оказва пълна подкрепа на община Елин Пелин, която се намира само на 20 километра от София. Петров подчерта, че сигурността на хората е на първо място и екипите на общината ще продължават да помагат в тежката ситуация.

      След получената информация за взривове край Елин Пелин кметът на София Васил Терзиев изпрати три аварийни екипа, единият снабден с дрон и термокамера, на Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ към Столичната община с директор Красимир Димитров. Днес аварийните екипи на общината са вече шест.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ