петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ТРЕТИЯТ МАНДАТ: „Величие“ – Марков ще подкрепят ИТН

      "Приветствам усилията ви за конструктивен диалог и за решаване на политическата криза в България"

      Николай Марков и останалите на негова страна петима членове на разпадналата се ПГ на „Величие“ ще подкрепят правителство с третия мандат на ИТН. Това стана ясно от срещата им.

      „Има такъв народ“ се срещна с представители на разпадналата се парламентарна група на „Величие“, сред които и Николай Марков, в рамките на разговори за съставяне на кабинет с третия мандат в 50-ото Народно събрание.

      От партията на Слави Трифонов представиха своите предложения за промяна в Закона за съдебната власт, приоритетите им в наказателно-правен аспект, вижданията им за антикорупцията, както и за отбранителната и външната политика на България.

      „Приветствам усилията ви за конструктивен диалог и за решаване на политическата криза в България, която малко остава настрани като че ли в медиите. Разбираме, че третият мандат се модерира от президента и трябва така да бъде. Това е държавнически подход и виждам, че вие се насочвате именно към него за решаване на кризата“, заяви депутатът от „Величие“ Николай Марков.

      Величие БГНЕС

      От ИТН още в понеделник посочиха, че срещите ще са публични и ще се проведат по прозрачен начин. На тях ще бъдат обсъдени приоритетите за управление на страната, най-неотложните проблеми и мерки за тяхното решение, както и конкретните срокове, за които може да се постигне изпълнението им, посочиха от политическата формация в поканата, изпратена до депутатите.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ