четвъртък, 12.09.24
23.8 C
София
28 C
Пловдив
26.1 C
Варна

Гръцки и германски рефери за Лудогорец

Стана ясно кои арбитри ще ръководят мачовете на разградчани за влизане в групите на Лига Европа

УЕФА определени нарядите за плейофите за влизане в групите на основните европейски клубни турнири. Така се разбра, че срещите на родния шампион Лудогорец срещу молдовският Петрокуб ще се свирят от представители на Гърция и Германия.

Първият мач в Разград е поверен на 39-годишният Анастасиос Папапетру. До момента той не е водил мачове на български тимове на клубно или национално ниво. Единствено през 2017 година е бил четвърти съдия на европейската квалификация между Нидерландия и България, завършила 3:1 за „лалетата“. Помощници на Папапетру ще бъдат Трифон Петропулос и Йорданис Аптосоглу. Четвърти съдия е Александрос Цакалидис, а за ВАР ще отговаря Ангелос Евангелу, с помощник Спиридон Зампалас. Мачът между Лудогорец и Петрокуб е в четвъртък, 22 август от 21:00 часа на стадион „Хювефарма Арена“.

Реваншът на стадион „Зимбру“ в Кишинев е поверен на германеца Саша Щегеман. Той вече е ръководил среща на Лудогорец – като четвърти съдия на двубоя с Интер в Милано от 1/16-финалите в Лига Европа през февруари 2020 година. Помощници на 39-годишния Щегеман ще бъдат Марко Ахмюлер и Кристоф Гюнш, а четвърти съдия е Мартин Петерсен. За системата за видео-повторение ще отговарят Бенямин Бранд и Рийм Хюсеин. Ответната среща между българите и молдовците е на 29-ти август от 20 часа.

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ