Search Suggestions
      петък, 18.10.24
      Search Suggestions

          От олимпийски сноубордист в наркобос: ФБР издирва бивш спортист за наркотрафик и убийства

          Предложена е награда от 50 000 долара за информация

          Бивш олимпийски сноубордист е обвинен в управление на операция за контрабанда на наркотици и е убил четирима души, съобщи ФБР вчера, предава NBC News. Предложена е награда от 50 000 долара за информация, водеща до ареста на 43-годишния Райън Джеймс Уединг, който представляваше Канада на Зимните олимпийски игри в Солт Лейк Сити през 2002 г. Уендинг сега се смята за въоръжен и опасен беглец, според ФБР.

          Уединг е един от 16-те обвиняеми, обвинени от прокурорите в Калифорния за провеждане на „транснационална операция за трафик на наркотици, която рутинно изпраща стотици килограми кокаин“ през Америка, каза в изявление прокурорът на САЩ Мартин Естрада. Прокурорите твърдят, че бандата е изпратила цели 827 паунда кокаин за един месец.

          „Както се твърди в обвинителния акт, олимпийски спортист, превърнал се в наркобос, сега е обвинен в ръководене на транснационална организирана престъпна група, която се занимава с трафик на кокаин и убийства, включително на невинни цивилни“, каза Естрада. Още по време на разследването, предприето в партньорство с полицията на Лос Анджелис в Онтарио, служителите са конфискували повече от тон кокаин, три огнестрелни оръжия, десетки патрони, повече от 250 000 долара в американска валута и над 3,2 милиона долара в криптовалута, пише още медията.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions