Search Suggestions
      неделя, 27.10.24
      Search Suggestions

          Деница Сачева: Гласуваме, за да направим България сигурна и стабилна

          Призова младите да излязат да гласуват

          „Надявам се, че този път наистина гласуваме за това да направим България сигурна, стабилна и спокойна“, заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС за област Добрич, Деница Сачева.

          За пореден път тя гласува в училището, в което е учила – добричкото СУ „Петко Р. Славейков“. „Днес гласуваме, за да имаме по-добро здравеопазване, по-добро образование, да имаме по-добри възможности, по-високи доходи. Всичко това обаче е възможно само ако хората излязат и гласуват. Днес гласуваме, за да сложим край на спиралата от избори“, посочи тя. Допълни и че в област Добрич има около 1200 млади хора, които днес имат правото на вот за първи път и ги призовава да излязат и да гласуват.

          „Защото в секциите виждам повече хора, които са на средна или над средната възраст. Тези хора добре разбират, че да гласуваш е дълг и отговорност. Аз се надявам и младите хора да осъзнаят, че това е освен дълг и отговорност и голяма възможност да се чуе техният глас и да направят България такава, в каквато искат да живеят“, заяви Сачева.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions