неделя, 22.09.24
17.4 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      ЗАПОЧВАТ НАД 120 ИНФОРМАЦИОННИ СЪБИТИЯ ЗА ФЕРМЕРИ

      Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) стартира провеждането на 120 информационни събития за земеделски производители съвместно с научните институти и опитните станции в страната. Срещите ще продължат до края на ноември, а инициативата е продължение на активната дейност на службата за подобряване на връзката „научни изследвания – съвети в земеделието – земеделски бизнес“.

      Събитията ще се провеждат в цялата страна. Те се осъществяват съвместно със Селскостопанска академия (ССА), няколко университета, както и Областните дирекции по безопасност на храните (ОДБХ), Изпълнителна агенция по лозата и виното (ИАЛВ), и „Агенция за регионално развитие на Рила” и други организации.
      Освен специализираните теми, коитo ще бъдат дискутирани по време на семинарите, експертите от Териториалните областни офиси на Национална служба за съвети в земеделието ще предоставят информация за дейността на Националната служба по мярка 143 „Предоставяне на съвети и консултиране в земеделието в България и Румъния“ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г., както и нейните дейности през новия програмен период.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ