събота, 21.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      БОЙ В УКРАИНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

      Бой в украинския парламент след обвинения в предателство и измяна. Депутатите от две парламентарни групи се сбиха във Върховната рада, като лидерът на Радикалната партия Олег Ляшко буквално се опита да изхвърли от залата, депутат, който е напуснал парламентарната им група и се е присъединил към друга партия.  
      Депутатите си размениха обиди и обвинения в измяна, след което последваха и няколко удара, които доведоха до прекратяване на първата парламентарна сесия за деня. По-късно през вчерашния ден беше направен опит пленарното заседание да продължи, но се стигна со втори бой между партиите и заседанието беше прекратено окончателно.
      Припомняме, че наскоро се стигна до бой и в парламента в Киев, след като двама депутати от партиите „Самопомочи“ и „Отечество“ се сбиха в кулоарите, след като имаха разногласия относно закон за корупцията.
      Преди две седмици пък и в турския парламент се сбиха, в резултат на което петима депутати се оказаха в болница.
      Миналата седмица пък в нашия парламент дебатите за новия дълг от 16 милиарда лева прераснаха в лични нападки и депутатите от „Атака“ обградиха парламентарната трибуна, на която се изказваше депутатът от Патриотичния фронт Валентин Касабов. За щастие обаче до инциденти не се стигна.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ