събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      МИНИСТЪР ВУЧКОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА

      Министърът на МВР Веселин Вучков е подал оставка в началото на днешното заседание на Министерски съвет. Напускането на Вучков е било одобрено и от премиера Бойко Борисов. Причините за оставката е докладът за смяна на шефовете на ДАНС и главния секретар на МВР, внесен до премиера Борисов в петък.
      Подобна реформа обаче не е оправдана в настоящия момент, пък бил отговорът на правната дирекция на МС. Самият Борисов е разговарял с вече бившият министър на МВР, като е изразил недоволството си от подобна ключова смяна към настоящият момент.
      Припомняме, че на днешното правителствено заседание министър Вучков трябваше да предложи кандидатура за нов главен секретар на МВР и нови шефове на ДАНС и ДАТО. Предложенията на вече бившия министър не са били одобрени, сочи неофициална информация.
      Припомняме ви, че през изминалите няколко дни споровете около кандидатурата на новите шефове набраха сила. Министър Вучков неколкократно заяви, че не одобрява настоящият главен секретар Светлозар Лазаров. Той допълни, че не може да работи съвместно с него, но информация за конфликт между двамата не беше потвърдена.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ