събота, 21.09.24
20.8 C
София
23 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      ОТКРИХА СЕДЕМ ИЗЛОЖЕНИЯ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАНАИР В ПЛОВДИВ

      Първият в България форум за агробизнес, храни, вино и туризъм започна в Международен панаир Пловдив. В седем изложения сa представени над 650 фирми от 25 държави. Форумът се откри от министъра на земеделието и храните Десислава Танева днес и ще продължи до 8 март.
      За първи път тази година в Международен панаир Пловдив се провеждат седем изложения, които обединяват агро бизнеса и хранително-вкусовата индустрия: „Агра“, „Винария“ – за лозарство и винарство,  „Фудтех“ – за храни и хранително-вкусова индустрия, „БиоАгра“, „Апи – България“ – за пчеларство, „Хорека – Пловдив“ – за оборудване на хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти и „Вкусове от Италия“.
      „Прекрасно изложение. Тази година е в по-широк формат и се надявам така успешно да продължи през годините.“ Такава оценка направи министърът на земеделието и храните Десислава Танева при откриване на 7-те международни изложби, които се провеждат в Международен панаир Пловдив до 8 март.
      Телевизия „Евроком“ отразява форума за агробизнес, храни, вино и туризъм. Подробности и разширени репортажи очаквайте в предаването „Агросектор“ в събота.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ