събота, 21.09.24
16.3 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      ОТКРИХА КАМЕЛИЯ НЕВРЕДИМА

      15-годишната Камелия Цветанова беше открита жива и здрава от полицията снощи. Момичето е намерено в село Тлачене, община Бяла Слатина. Новината беше съобщена в онлайн профила на Юли Петров, който оглавява движението „Аз обичам Видин“.
      Тийнейджърката беше издирвана в продължение на 8 дни от органите на реда, близки и приятели. В крайна сметка се оказва, че момичето през цялото време е било с приятеля си Тони по своя воля. Според непотвърдена информация Камелия е влязла в контакт с майка си и й поставила условие, че ще се върне ако родителите й позволят да се омъжи за любимия си.
      Момчето е пълнолетно и също е от Видин.
      Полицията постави Камелия под 48-часова закрила в РУ – Видин където психолози и социални работници тепърва ще провеждат разговори с 15-годишната бегълка.
      Припомняме, че Камелия вдигна на крака органите на реда, медиите, близките и приятелите си когато напусна дома си на 10 март и оттогава нямаше никаква информация къде е и какво е състоянието й. В акцията по намирането на момичето участваха служители на ГД „Национална полиция“ и ОДМВР във Видин и Враца.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ