неделя, 22.09.24
11.2 C
София
15 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      ИНТЕРПОЛ ПОМАГА ЗА ОТКРИВАНЕТО НА УБИТОТО ДЕТЕ

      Интерпол и Европол ще окажат съдействие за установяване самоличността на момчето, което беше намерено убито в куфар на 20 март. Изготвеният фоторобот от полицията ще бъде разпратен до униформените и всички държави – членки на ЕС.
      Причината за съвместната работа на МВР и интернационалните издирвателни служби е, че детето може да не се окаже с българска народност. Портретът, заедно със снимки на куфар, копие на този, в който бе открито трупчето на момчето, както и хавлиена кърпа, в която е било увито то, бяха публикувани от столична полиция.
      Към спешния телефон, даден за връзка от органите на реда за информация относно случая, към момента има много постъпили сигнали. Никой от позвънилите обаче не познава детето.
      Фотосите на веществените доказателства се показват за пръв път досега с цел всеки гражданин, който е виждал предметите или ги разпознае, да ги свърже по някакъв начин с портрета на детето. От полицията апелират всеки, който има данни за детето, да се обади незабавно на телефон 112 или в най-близкото районно управление. Версиите за смъртта на момчето са няколко. Психолози и криминалисти работят по всички възможности. Вестник „Телеграф“ съобщава, че куфарът принадлежи на жена от руски произход. Справка обаче показва, че тя никога не е била в страната ни.
      Според разследващи убиецът е на възраст около 40 години. Те определят деянието като жестоко и много агресивно. По мнение на съдебните лекари момченцето е било убито от свой роднина, тъй като до момента никой не е обявил дете с такова описание за изчезнало.
      Невръстното 5-годишно момченце е починало в следствие на задушаване. Преди да спре кислорода на детето, то е било удряно многократно в главата. Няма следи от предишни прояви на малтретиране, оказвани върху трупчето.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ