неделя, 22.09.24
4.8 C
София
13 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      ВАСИЛЕВ ДА КАЖЕ КОЙ СЪЗДАДЕ „БОМБАТА“ КТБ

      Първо ние не знаме до колко трябва да вярваме на всичко, което казва Василев. Има неточности в интервюто, но има и ценни факти, които са верни. Това заяви политологът Антон Тодоров в студиото на „Тази сутрин“ по БТВ. Той представя себе си в бяло, ок, но не отговаря на въпроса как бяха избрани хората, които той финансираше дотам, че те владееха държавата.
      Всички, които коментират изказванията на Василев го наричат интервюто. Но най-важният въпрос, на които трябва да отговори не само Василев е кой създаде тази бомба със закъснител КТБ, но най-важно е да излязат наяве лицата и субектите с големи влогове в Кооперативна банка, заяви журналистът Илияна Беновска. Говоря за политици от висш ранг, сексуално зависими хора, индустриалци. Не излезе ли това няма да изберем кой държи мобилното устройство, което ще взриви банката.
      Взривното устройство се държи от голямото момче – Делян Пеевски, пък заяви политологът.
      Не виждам какво криминално има Василев да се срещне с когото и да е. Никакво голямо момче не държи детонатора. И къде са връзките между тайните служби от миналото и от сегашното време, подчерта Беновска.
      Илияна е права, но няма как решението на Мартин Райков да е повлияло така, каза Тодоров.
      Тук има още заложени мини, не съм сапьор, подчерта Беновска.
      Цветан Василев в вече в ръцете на сръбските тайни служби, ами ако той е приел да им разкрие неща за българските политици, които са достатъчно корумпирани, каза Тодоров.
      Искров не е написал, че в КТБ са нарушени практиките, че начело на тази банка седи един хем банкер, хем предприемач, заяви журналистката. Ако той беше направил това, то всяко едно правителство, което си стои на мястото, щеше да вземе под крилото си тези активи, под закрилата на държавата.
      Една банка акумулира, упражнява дейности, подчерта Беновска. Аз, например, нямам депозити, ти нямаш…Защо направо не попитаме кой стои зад това?
      Това е банката на бившите държавни служби по сигурността и на настоящите тайни служби, подчерта тя.
      Тези 5 фирми са лакмус на това, че държавата не може да овладее себе си. Най-сетне трябва да започнем да управляваме в името на държавата, а не в името на личните си интереси, каза в заключение Беновска.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ