вторник, 24.09.24
15.8 C
София
20 C
Пловдив
23.9 C
Варна
Search Suggestions

      Астролог: Лунно затъмнение на 16 май – ще има задкулисни игри и смяна на политици

      Линията на затъмненията; / сега настъпва и лунното затъмнение на 16 май/ и през есента на 2022г.:25 октомври и 8 ноември, е на парите, икономиката, договорите и смъртта в пряк и преносен смисъл. Явно ще има сериозни финансови щети, неадекватни задкулисни игри, обедняване, падане на договори, изненади, политически обрати и падения, смяна на политици. Икономическите фалити ще се разраснат, ще има промени в лихви, в заплащания, повишаване на инфлацията, нови заеми, огромни кражби и измами, безработица и продоволствена криза, смяна на министри и правителства.
      Икономиката е само нестабилната срутваща се повърхност на огромните исторически, социални, психологически, културни, религиозни и най-вече цивилизационни грешки, които се направиха в последните десетилетия в Европа и в България.
      Сега ще е време за катарзис, за събуждане, за болка, за смърт, време за определяне и идентитет. Бедността, загубите и фалитите ще са инструментите и затъмненията ще ги задвижат..
      Най-силно ще в въздействието на частичното лунно затъмнение на 16 май сега и на частичното слънчевото затъмнение на 25 октомври 2022г.
      Силва Дончева, Астолог
       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ