неделя, 22.09.24
20.8 C
София
25 C
Пловдив
25.5 C
Варна
Search Suggestions

      НЯМА ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ С ИМЕ КРИСТИНА ДИМИТРОВА

      Няма частен съдебен изпълнител с име Кристина Димитрова. Има някаква грешка. Нямаме в списъците жена с подобно име. Това заяви по ТВ7 председателят на Камарата на частните съдебни изпълнители Георги Дичев. Това той направи в отговор на въпрос на директора на новините на нападнатата медия Костадин Филипов.
      Припомняме, че днес по обяд частен съдия изпълнител е влязъл в ТВ7 и се опитал да изнесе техниката на телевизията, което на практика ще доведе до спирането на нейното излъчване.
      Пред телевизията се събраха 30-на хамали, които са пристигнали, за да изнесат телевизионната апаратура. Представители на Корпоративна търговска банка, 6-то РПУ и спецчасти описват техниката и съоръженията на медията.
      Очаква се да бъдат спрени сървърите на ТВ7, което ще доведе до преустановяване на фактическото ефирно излъчване на медията. „Това е удар срещу обществената роля на медията, тя не е само търговско предприятие“. Това каза пред ТВ 7 шефът на СЕМ Георги Лозанов.
      В средата на март журналисти от ТВ7 бяха готови да спрат работа в знак на протест срещу забавянето на заплатите им. От миналата година имуществото на телевизията е под възбрана, дейността й се управлява от синдик, а в началото на този месец Националната агенция за приходите наложи запор заради очаквано публично задължение от 9,8 млн. лв. на „Краун медиа“. Миналата седмица на телевизията е бил представен нов инвеститор от Гърция, желаещ да я купи. Към момента работещите в телевизията са само с по една неизплатена заплата.
      „Това е удар срещу обществената роля на медията, тя не е само търговско предприятие“. Това каза пред ТВ 7 шефът на СЕМ Георги Лозанов.
      Гледайте по Евроком на живо, случващото се.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ