събота, 21.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      МВР ПОЛУЧИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА БОМБАТА В УНГАРИЯ СНОЩИ

      МВР е получило информация за намерената бомба в българския автобус в унгарската столица Будапеща едва снощи. Въпреки че за случая се разбра още в неделя вечерта, съобщение от властите в Унгария в родното министерство е получено в 18:00 вчера.
      В информацията, предоставена от унгарските служби, се казва, че в автобуса е намерена „летлива течност със силен мирис“ и устройство, което е възможно да бъде възпламенено.
      Главният секретар в Унгария заяви, че се работи по няколко версии за случая, които остават в рамките на хипотезите. Не е ясно дали актът е терористичен или става въпрос за обикновено вредителство. Резултатите от експертизата ще покажат каква е причината за поставянето на взривното устройство.
      Разследващите проверяват и дали актът е насочен към автобусната компания „Омега Груп“. Фирмата – превозвач не за пръв път става жертва на подобни инциденти.
      Припомняме, че в неделя вечерта в български автобус в Унгария беше открита бомба и разлята туба с бензин. Взривното устройство е било намерено в багажа на пътник, който е пътувал от Прага за Братислава, но е слязъл в Бърно.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ