петък, 20.09.24
16.8 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      СКАНДАЛ! ПОПОВЕ ПИЯНСТВАТ С „ЖРИЦИ НА ЛЮБОВТА” В ОДЕСА

      По последна информация служителите на Одеската епархия на Московската патриаршия не само са пиянствали с леките момичета, но и са възнамерявали да се свържат по скайп с Москва, за да демонстрират, че младежта на Одеса поддържа така наречените „народни републики” в Донбас, предаде ТСН. 

      Луксозният комплекс, в който е пирувала компанията, е разположен на самия бряг на Черно море.  В него има частни яхтени пристанища, беседки и сепарета, както и сауна. Именно там Божиите служители са празнували рождения ден на свой колега. На видеото се вижда маса, огъваща се от маркови напитки и изискани мезета, както и прословутата торта във формата на флага на терористичната Донецка народна република /ДНР/.   

      Рожденикът, когото наричат „дясната ръка” на митрополит Агафангел, е приел с възторг „подаръка” и го е разцелувал със сълзи на очи.

      Край необикновената торта освен църковниците са се вихрели и 12 проститутки. Първоначалният замисъл на веселата компания е бил да поканят секструженички от Донбас, но по неизвестни причини това не се е осъществило.

      Нито Одеската епархия, нито Духовната семинария, в която се учат повечето от участниците в запоя, не са направили официален коментар.

      „Сътрудник на епархията празнува, но това няма отношение към нея, тъй като той не е свещеник, а просто гражданин на Украйна и може да се разпорежда със свободното си време, както пожелае”, заяви пред регионалните медии прессекретарят на Одеската епархия Сергей Лебедев.

      След проверката, проведена от Службата за сигурност на Украйна /СБУ/, се разбра и името на рожденика, организирал „голото” парти – това е помощникът на народния депутат Сергей Кивалов – Дмитро Пивен.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ