събота, 21.09.24
20.8 C
София
23 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      ЕДИНСТВЕНОТО НИ СПАСЕНИЕ Е СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНА

      Единственото спасение е спазването на закона. Второ, това, което сега се прави с регистрацията на хора на един адрес, е чудовищна манипулация. Това заяви мин.-председателят Бойко Борисов в студиото на предаването „Здравей, България“ по Нова ТВ в коментара си относно събитията и етническите сблъсъци на територията на община Гърмен.

      В момента депутатите се разправят кои от 4-те, внесени закона от хора от различни партии да влезе, подчерта Борисов. Нека не си правим политически дивиденти от това, а да се обединим около едно решение, призова той. Ромите трудно искат да учат, да се интегрират, става сложно, защото нарастват и като численост. Това е, не можем да ги избием или изселим. Навсякъде вкарваме митници, ДНСК, за да се спазва законът. Не можем да им направим нови жилища, защото нямаме пари, заяви още Борисов. Преди имаше повече работни места за такива хора. Има много хора, които не искат да работят и не са квалифицирани. Това е основният проблем.

      Борисов отговори на още няколко въпроса на водещите под формата на забавно интервю с асоциации.

      На първият въпрос за финансовото си състояние Борисов отговори, че няма кредити, а заплатата му стига. На вторият въпрос какви средства харчи в магазините, премиерът каза, че не е влизал в магазин може би от 15 години и добави, че ако му трябва нещо праща детето да купи. Следващият въпрос беше – кога е лъгал за последно. За последно излъгах Москов, той обича да се хваща на бас за футболни мачове с мен, отговори Борисов. Сега пак беше заложил за Ювентус и пак загуби. Интересното е, че при всеки загубен бас, той ми праща бутилка уиски, но с хапчета за черния дроб. Това е преимуществото да се обзалагаш със здравния министър, пошегува се той.

      Игра с името на политик и асоциация с него беше последният въпрос на водещите. Ето какво отговори Борисов: Бареков – европейски политик, Михаил Миков – лидерът на БСП, мощен в  момента, Ахмед Доган – обигран политик, а на въпроса как би описал себе си премиерът каза – хората ще дадат оценката за мен.

      Най-доброто ми качество е, че не завиждам, а най-лошото е, че съм много амбициозен. Това съсипва и личния ми живот, заяви Борисов в отговор на последния въпрос на журналистите.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ