понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
20 C
Пловдив
22.1 C
Варна
Search Suggestions

      СТРОС-КАН БЕШЕ ОПРАВДАН В ОБВИНЕНИЯ ЗА СВОДНИЧЕСТВО

      Бившият ръководител на МВФ Доминик Строс-Кан беше оправдан по обвинения, че е организирал секс партита с проститутки във Франция, Белгия и Съединените щати. Кан беше един от 14-те подсъдими. Той винаги е отричал, че е бил наясно с факта, че момичетата на въпросните партита практикуват древната професия.

      Въпреки, че платената любов не е нелегална във Франция, организирането и разпространението се смятат за незаконни и подсъдими. Строс-Кан е бил обвинен като един от основните организатори на оргиите.
      Оневиняването му слага край на 4-годишни дела водени срещу него, включително и в опит за изнасилване през 2011 г. – обвинения, които са били свалени през 2012 г.
      Главният съдия по делото е отсъдил, че Строс-Кан се е държал като клиент, но не е платил на момичетата, които е срещнал. Съдията допълва, че бившият политик само се е възползвал от факта, че е имало други присъстващи, които са платили на компаньонките да вземат участие.
      Бившият шеф на МВФ оправдава участието си в секс партитата с факта, че имал нужда от „освежителни сесии“, докато е бил зает да спасява света от една от най-тежките финансови кризи.
      Жените, взели участие в тези парита, обаче твърдят, че не са се забавлявали в тези животински сцени.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ