събота, 21.09.24
20.8 C
София
23 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      Пребитият в Струга Бекир Кадриески иска да продължи лечението си в България

      Пребитият в Струга съпредседател на българското дружество „Шемето“ Бекир Кадриески иска да дойде у нас, за да продължи лечението си, тъй като се съмнява, че в РСМ ще му помогнат.

      По БНТ той коментира, че днес се чувства по-добре, но посочи, че в болницата не са му направени никакви изследвания, единствено са му предписани лекарства. По думите му лекарите не били особено заинтересовани от състоянието му.

      „Казаха, като ти дойде редът, можеш да се снимаш“, посочи Кадриески, който се оплаква от стомашни болки и главоболие.

      Към момента властите и медиите в страната не съобщават кой е човекът, нанесъл побоя над Кадриески. Кадриески посочи, че е видял нападателя си, но няма близки отношения с него. 

      Другият съпредседател на „Шемето“ – българинът Живко Чакръкчиев снощи заминал за Струга, за да види колегата си.

      „Днес ще се срещна с полицията, за да разбера какво се прави по случая. Това, което разбрах дотук е, е нападателят наистина се е предал сам, министърът на вътрешните работи е казал по телевизията, че той ще бъде разпитан. В същото време познати на нападателя се обаждат на Кадриески, пращат хора в къщата му, за да го накарат да отиде на среща с нападателя, за да се разберат“, обясни той.

      По всичко изглежда, че властите искат да замажат нещата и случаят да се изкара като частен, а не като престъпление от омраза, смята Чакръкчиев.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ