неделя, 22.09.24
7.8 C
София
15 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      СЪДЪТ ПРЕРАЗГЛЕДА МЯРКАТА НА ДИМИТЪР ВУЧЕВ – ДЕМБИ

      Да бъде облекчена мярката на Димитър Вучев-Демби. Това реши днес Софийски градски съд. Обвиненият по 2 престъпления за притежания на високо рискови наркотични средства и нанасяне на лека телесна повреда на полицай прекара почти 8 месеца в ареста.
      След молба на обвиняемия мярката му за задържане да бъде изменена в по-лека, заради тежки здравословни проблеми, съдът днес реши да приеме искането му и да освободи Демби след като 8-месечният му престой в ареста приключи. По-леката мярка налага да бъде заплатена глоба в размер на 1500 лв.
      Припомняме, че Димитър Вучев се свързва с редица разследвания на атентати, покушения, наркотрафик и побои. Той беше задържан в началото на декември миналата година, когато в дома му в столичния кв. Симеоново бяха намерени 9 пакета с коноп. Тогава Демби ухапа полицай. От тогава той е в ареста без да се предприемат никакви действие от страна прокуратурата. Допустимият период за престой по закон изтича на 5 август.
      До тогава Демби ще остане задържан и ако не бъдат повдигнати други обвинения срещу него през следващите дни, след заплащане на паричната гаранция, той ще бъде освободен.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ