понеделник, 23.09.24
16.8 C
София
22 C
Пловдив
20.1 C
Варна
Search Suggestions

      КЛАСИРАХА НАЙ-ЕЛЕГАНТНИТЕ КРАЛСКИ ОСОБИ

      Оправдано, съпругата на датския престоналонаследник – принцеса Мери, оглави класацията на сп. „Хилоу“ за най-елегантни млади кралски особи. Тя успя да измести съпругата на принц Уилям, холандската кралица Максима, както и испанската кралица Летисия, съобщава в. „Дейли мейл“.

      За втора поредна година тя заема челни позиции в бляскавата класация. Анкетата е направена с участието на 30 000 души от цял свят. Резултатът не учуди почитателите на принцеса Мери, понеже тя често намира място в класациите за стил. През февруари тази годна, тя бе посочена и като жената, на която датчани се възхищават най-много. Участник е в редица инициативи с обществена значимост, а социалните мрежи изобилстват от фен страници, фокусирани върху елегантността й.
      Норвежката принцеса Мете-Марит заслужи последно място в класацията. Може би елегантността не е сред нейните приоритети, понеже тя е известна с бурната си младост и скандално минало. По-напред в класацията са шведската престолонаследничка Виктория и йорданската кралица Рания.
      Сред 10-те най-елегантни млади кралски особи са също съпругата на британския принц Едуард, графинята на Уесекс Софи, шведската принцеса Мадалена, принцеса Шарлен от Монако.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ