събота, 21.09.24
16.3 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      Бойко Рашков за Десислава Атанасова: Не бяхме много доволни от нея като студентка

      Според някой номинацията на Десислава Атанасова за конституционен съдия е компромис, но животът е пълен с компромиси. Не трябват да се правят компромиси, които биха били вредни за обществото. Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Бойко Рашков пред в.“Сега“.

       „Парламентарната ни група вече е гласувала за номинацията на Атанасова. Тя е завършила право в УНСС, където съм хабилитиран преподавател от 30 години. Преминала е през проверките на изпитите при нас. Ние не сме много доволни от нейното представяне като студент, така да се изразя“, подхвърли Рашков. 

      Според бившият вътрешен министър подготовката и не е на нужното ниво, като намекна, че няма да подкрепи кандидатурата ѝ.

      „Концентрацията на политици в Конституционният съд е компромис, който не трябва да се прави, защото това би довело до политизиране на един орган, който трябва да бди над поведението на законотворците. Когато изпращаме там действащи полицити, със същия успех можем да изпратим там и Борисов, например“, ктегоричен бе той.

      Снимка: БГНЕС

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ