сряда, 25.09.24
15 C
София
14 C
Пловдив
14.1 C
Варна
Search Suggestions

      КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НАПАДНА ЖУРНАЛИСТИ

      Пореден случай на нападнат екип от журналисти. Този път потърпевшите са репортерът Надя Ганчева, операторът Михаил Кръстве и шофьорът Валентин Иванов. Журналистите са изпратени, за да проверят случай на частно енерго в ромската махала в Самоков.
      В редакцията на телевизията постъпва клип на човек, който се е качил на стълб и връзва кабели. Свидетели твърдят, че мъжът от видеото е син на кандидата за общински съветник – Трайчо Василев – Пиже.
      Ето защо екипът тръгва по следите на разследването и се среща за интервю с въпросния кандидат от ДПС в Самоков. Тогава започва и нападението. Най-тежко пострадал е шофьорът на Нова, който е получил два юмрука в лицето. Репортерът Надя Ганчева също е бутана многократно от Пиже и „негови хора“. Техниката на Нова ТВ е счупена.
      Кандидатът за общински съветник по прякор Пиже обаче отрича да е имало бой.
      Питаме се докога журналистическата професия ще остане незащитена от държавата? Как в местната власт се допуска мъж със 7 присъди в автобиографията си? И можем ли да говорим за свобода на словото при свобода на юмруците?
      На всички тези въпроси надяваме се ще бъде потърсен отговор не само от медиите, но и от съдебните органи, които вчера свалиха имунитета на Пиже. ДПС също снеха доверието към кандидата си. Въпросът е обаче: защо изобщо е имало такова при многократни присъди за хулиганство, саморазправа и заплаха за убийство на полицай?
      Питаме…защото сме журналисти, а не спаринг партньори!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ