събота, 21.09.24
8.8 C
София
14 C
Пловдив
13.3 C
Варна
Search Suggestions

      Бонев: Икономическо мнозинство, на тъмно, се опитва да превземе общинската икономика за милиарди

       “Икономическо мнозинство, на тъмно, се опитва да превземе общинската икономика за милиарди лева.
      На три извънредни комисии днес от 14 часа ще се гласува скандален доклад за назначаване на временни ръководства на 6 общински дружества – Топлофикация, всичките транспортни и Софинвест.
      Докладът е подготвен на тъмно от икономическото мнозинство в СОС , предлага лица със съмнителни биографии, избрани по абсолютно неясни критерии и е внесен от трима „независими“ съветници. Предлага отстраняването на доказани професионалисти и запазване на ръководители, които не са управлявали добре, поверените им дружества.
      Ние от групата на ПП-ДБ-СС категорично ще се противопоставим на това предложение и ще настояваме да бъдат приети нашите доклади за честни и прозрачни конкурси за избор на нови ръководства.
      Призовавам групите на ГЕРБ и БСП да покажат, че не работят за задкулисни интереси, а в интерес на всички софиянци и да не подкрепят този скандален доклад.
      Каня и всички граждани в 14 часа на заседанието на комисиите, за да изразят ясно своето мнение срещу този опит икономиката на София да се даде в ръцете на олигархията.“
      Това написа общинският съветник от ПП-ДБ-СС Борис Бонев във “Фейсбук“.
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ