Search Suggestions
      Search Suggestions

          ТАПА НА АМ „ТРАКИЯ“: Каравана и товарен автомобил катастрофираха

          Катастрофа между каравана и товарен автомобил предизвика тапа на автомагистрала „Тракия“ в посока Пловдив при 26 км, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-София. 

          Инцидентът е станал тази сутрин около 9:35 часа. Получен е сигнал за катастрофа между лек автомобил с прикачена каравана и товарен автомобил.

          Не се съобщава за пострадали. На място водачите са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите им са отрицателни.

          Виновникът за пътното транспортно произшествие е шофьорът на караваната. На него са му съставени два акта – един за причинява не катастрофа по Закона за движение по пътищата и за неизпълнение на полицейско разпореждане. От областната дирекция не дадоха подробности в какво се изразява неподчинението на виновния водач.

          Към момента движението в района е нормализирано. До приключване на действията по обработване на пътния инцидент и изместване на автомобилите, то е било ограничено само в изпреварващата лента и се регулираше от екипи „Пътна полиция“.

          От днес вече е възстановено и движението в платното в посока София между 20-и и 21-и км на автомагистрала „Тракия“. Поради ремонт на селскостопанския подлез от 8 май трафикът преминаваше двупосочно в платното за Бургас.

           

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          Search Suggestions
              Search Suggestions