неделя, 22.09.24
12.8 C
София
20 C
Пловдив
21.5 C
Варна
Search Suggestions

      ФАНДЪКОВА: СОФИЯ Е ЛИДЕР В СТРАНАТА ПО ЗДРАВНИ УСЛУГИ

      С тържествен водосвет беше открит Окологичен център Сити Клиник в София. Болницата е с модерно и високотехнологично оборудване, предназначено за лечение на ракови заболявания. В здравното заведение ще работят водещи специалисти.
      В него има обособени клиники по медицинска онкология, лъчетерапия и радиохирургия, обща и клинична патология. В центъра ще се извършва химиотерапия, генетични консултации, рехабилитация и психологическо лечение на пациенти с подобни заболявания.
      На тържественото откриване беше прочетена молитва за благослов от отец Григорий. На събитието присъства и партиарх Неофит, който подари специална икона на изпълнителния директор на Сити Клиник – Илиан Григоров.
      Сред официалните гости бяха и зам.-министърът на здравеопазването Бойко Пенков, и зам.-управителят на Здравната каса – Ваня Кръстева. На събитието присъства и кметът на София – Йорданка Фандъкова. „София е естествен център и лидер в страната по предоставяне на качествени здравни услуги.“, категорична беше Фандъкова.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ