понеделник, 23.09.24
16.8 C
София
22 C
Пловдив
20.1 C
Варна
Search Suggestions

      „КОЛЕДАТА Е ВЪЗМОЖНА“ – ДЕТСКИ АРТ ФЕСТИВАЛ В ТЕАТЪР „СОФИЯ“

      „Коледата е възможна“ това беше мотото на детски арт фестивал, който се проведе в театър „София“. Програмата на фестивала включваше четири представления и допълнително организирани арт ателиета за деца в различните кътове на театъра. Една от постановките в програмата беше „Играй с приказните герои“ на актрисата Майя Остоич.
      Актрисата сподели, че интереса на децата към театъра остава, а модерната техника в никакъв случай не е заместила изцяло отношението към вечните персонажи представяни на театралната сцена. По време на представлението актрисата представи книгите на Астрид Линдгрен, с надеждата да привлече интереса на малките читатели, не само към авторката и книгите ѝ, но и към четенето.
      По време на фестивала децата имаха възможност да творят, рисуват, да се срещнат с Дядо Коледа, да се преобличат в костюми и да разиграват сцени, превъплъщавайки се в любими свои герои. Освен забавление за децата беше подготвен специален курс за изучаване на английски език, чрез прилагането на интерактивни подходи.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ