понеделник, 23.09.24
16.8 C
София
22 C
Пловдив
20.1 C
Варна
Search Suggestions

      ОБЗОРЪТ НА ПРОФ. ЮЛИАН ВУЧКОВ

      Освен авторския ни обзор, не можем да пропуснем и този на един от най-видните анализатори в България – проф. Юлиан Вучков.
      В ефира на предаването „Часът на Милен Цветков”, водещият на предаването „Времена и нрави” по телевизия Евроком, определи 2015 г. за страната като „провалена, драматична и жалка”. Той подкрепи епитетите си с примери като проведените многократни и разностранни протести по различни теми, бежанската криза, която засегна и нас и военните конфликти. По негови думи България трябва да запази неутралитети в тези световни пререкания, заради това, че е малка държава, която няма достатъчно ресурс и позиции в глобален мащаб. Вучков заяви, че продължаваме да бъдем обедняваща и стопяваща се нация, а към черните статистики добави и необходимостта от спешна съдебна реформа, която трябва да се реализира у нас.

      Вижте още: ВИДЕОЗАПИС на целия ГОДИШЕН ОБЗОР на легендарния проф. Вучков в предаването на Нова телевизия „Часът на Милен Цветков“, 30.12.2015 г. (обзорът на проф. Вучков e от 01:11 мин. – 17:23 мин. във видеозаписа).

       

       

       

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ