понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
20 C
Пловдив
22.1 C
Варна
Search Suggestions

      НЕМСКАТА ПОЛИЦИЯ: МОЖЕ НИКОГА ДА НЕ ЗАЛОВИМ НАСИЛНИЦИТЕ В КЬОЛН

      Повечето от мъжете, които извършиха сексуално насилие срещу жени в град Кьолн на Нова година, може никога да не бъдат заловени, заяви директорът на полицията, цитиран от ВВС и БНР.

      Досега са идентифицирани 75 заподозрени, повечето от Северна Африка. Жалбите в полицията надхвърлят 500, като почти половината от тях са за сексуално насилие.

      Директорът на полицията Юрген Матис заяви още, че от записите от камерите не могат да бъдат установени ясно сексуални нападения, виждат се само кражби. Разчита се само на свидетелски показания и жертвите да идентифицират нападателите си.

      Единственият съдебен процес от новогодишната нощ в Кьолн е срещу двама мароканци и един тунизиец, обвинени в кражба. 13 мъже са арестувани за кражба.

      Според официален доклад кьолнската полиция е допуснала „сериозни грешки“, тъй като не е извикала подкрепления и заради начина, по който е била информирана обществеността.

      Припомняме, че в новогодишната нощ в Кьолн около 100 мъже от северноафрикански и арабски произход нападнаха жени на главната гара и бяха подадени стотици жалби за сексуално насилие.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ