петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Божков атакува Горанов (СНИМКИ)

      Loading the player...

      Хазартният бос Васил Божков публикува в социалната мрежа „Фейсбук“ нова серия обвинения срещу политически фигури у нас. Този път публикацията му е свързана с конторла на министъра на финансите Владислав Горанов върху Държавната комисия по хазарта, както и регулацията относно дължимите такси при облагане на залози.

      „Владислав Иванов Горанов не само не зачита, но и дори и не чете закони, които е гласувал, подписал и е длъжен да прилага. И ако глупостта и „услужливата памет“ са извинение, злоупотребата с власт и лъжите на член на управляващата #хунта са престъпление. Рано или късно се носи отговорност. И въпроси, от чиито отговори не можеш да бягаш.

      Ето моите:

      1. Ако „в нито един момент законът не е допускал подобно прилагане“, то тогава защо одобрената лично от него декларация за дължими такси предлага две графи за облагане – с 15% върху залозите и за 20% върху получените комисионни?

      2. Ако „20% върху комисионната“ е само за покер турнирите – защо в същата одобрена от него декларация, опцията за „покер турнир“ изобщо не съществува?

      3. Пред кого отговаря ДКХ и кой е отговорен за ежемесечно одобряваните декларации?

      4. Всеки месец ДКХ одобрява подадените декларации за дължими такси и всяка година Владислав Горанов прави одит на комисията – как би могло да е „незаконно“ ежемесечно одобрявано таксуване?“

      Знам отговорите на тези въпроси. Ето ви и доказателствата за тях:
      #БъдетеСмели

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ