петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Красимир Живков и Атанас Бобоков говориха пред медиите

      Loading the player...

      Апелативният специализиран наказателен съд гледа днес мярката за неотклонение на бившия заместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков, на бизнесмена Атанас Бобоков, както и на останалите обвиняеми за аферата с боклука. 

      Делото започна чрез видеоконференция, като обвиняемите и съда комуникираха през скайп. Минути след началото на заседанието защитата настоя поверените им да бъдат докарани от двата ареста на “Майор векилски” и на “Г.М. Димитров”. Това наложи 30 минути прекъсване на делото до довеждане на обвиняемите в зала.

      Иначе, държавното обвинение днес предяви три тома нови доказателства, това са разпити на бившия управител при братя Бобокови – Васил Богданов, и още двама свидетели. По делото е разпитан и заместник- министърът на околната среда Николай Кънчев. 

      Извън залата прокурор Генка Брезашка обясни, че групата с членове братя Бобокови, бившият зам.-министър на екологията Красимир Живков и още четирима.

      Малко по-късно бившият зам.-министър и Атанас Боков пристигнаха в зала и на свой ред коментира обвиненията срещу тях. Гледането на мярката за неотклонение на обвиняемите  продължава.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ