петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Бойко Борисов: Десните управления теглят света напред

      Loading the player...

      Десните управления теглят света напред. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на дискусия с Института за дясна политика. Той обясни, че ГЕРБ не е напуснала дясноцентристкото пространство.

      „Десните партии, десните управления винаги теглят света напред. После идват леви правителства, които ги похарчват, защото най-лесно се харчи, а е трудно да задържиш. Да харчиш толкова, колкото изкарваш – това е разумната политика“, посочи премиерът.

      На срещата присъства и финансовият министър Владислав Горанов, който допълни, че данъчната система трябва да е максимално проста, а политиката на правителството трябва да се извършва през разходите. Той коментира и политиките в сферата на труда.

      „Със сигурност при нас има много неща, които да се пипнат, но синдикатите не са лесни. Постоянно се работи в тази посока. В последните години, с наша помощ, диалогът между работодатели и синдикатите е съмнително добър. Стига се до там, че понякога изпускаме теми, при които те се обединяват срещу правителството“, каза още Горанов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ