вторник, 24.09.24
9.6 C
София
12 C
Пловдив
11.1 C
Варна
Search Suggestions

      Кристиан Николов бил под въздействие на китайски кокаин

      Нова информация по течащото разследване за убийството на журналиста Милен Цветков. Властите разкриват, според информация изнесена от вестник “Монитор”, че Кристиан Николов е бил под въздействието на т.нар.китайски кокаин. 

      Смесването на четирите вида дрога, а именно кокаин, амфетамин, бромазепам и марихуана, е известно под това наименование. Предвид факта на погълнатата субстанция от 22-годишния обвиняем, властите са категорични, че престъплението е извършено умишлено, макар и с евентуален умисъл.

      Твърдението им се базира на това, че Кристиан осъзнава какво върши, като след вземане на наркотиците, се качва в джипа, даден от майка му, заедно с приятелката си Симона Цанкова и синът на депутата Лъчезар Иванов – Георги Иванов.

      Версията на разследващите към момента е, че при удара на колата на Цветков, младият мъж е бил почти заспал зад волана.  Бромазепамът, който е сред взетите от него субстанции,  е на основата на лексотана, действа му приспивателно, а от амфетамина пък са му се смесили цветовете и той, по всяка вероятност, не е могъл да различи цвета на светофара.

      Припомняме, че Кристиан Николов е задържан в ареста, а приятелката му Симона и другият пътуващ в колата Георги Иванов са на свобода под гаранция в размер от по 10 000 лева. Те са обвинени в това, че са отказали да съдействат на правосъдието.

      Майката на Кристиан Десислава Пешева също е на свобода, но срещу гаранция от 100 000 лева. Тя е обвинена в това, че е дава ключовете на служебния джип на сина си, който е бил във видимо неадекватно състояние.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ