понеделник, 23.09.24
4.8 C
София
12 C
Пловдив
15.3 C
Варна
Search Suggestions

      Смъртните случаи от коронавирус в Китай вече са 106

      Броят на починалите от пневмония, причинена от новия коронавирус в Китай, достигна 106 души. Броят на заразените нарасна на 4 515 души. Първи смъртен случай от новия вирус е регистриран и в Пекин.
      Само през последното денонощие в провинция Хубей са починали 24 от заразените. Епицентър на епидемията е най-големият търговско-промишлен център в тази провинция – град Ухан, с население повече от 11 милиона. В по-голямата част от провинция Хубей, където живеят близо 60 милиона души, са въведени ограничения за пътуване.
      Случаи на заразени, пътували до град Ухан, бяха потвърдени на различни места по света – от Япония до САЩ, където властите съобщиха, че 110 души в 26 щата са под наблюдение.
      Шри Ланка е последната държава, в която също бе регистриран случай на заразен с новия вирус.
      Националната имиграционна администрация на Китай призова гражданите да преразгледат плановете си за пътувания в чужбина, за да намалят движението през граница с цел спиране разпространението на вируса.
      Филипините временно спряха издаването на туристически визи за пристигащи от Китай, за да предотвратят разрастване на заразата.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ