петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Цветанов е на посещение в Китай по покана на Китайската комунистическа партия

      Много български общини развиват успешни партньорства с градове и провинции от Китай и това е добра основа за развитие на традиционно приятелските отношения между двете държави. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов по време на среща със заместник-ръководителя на Комисията по външните работи на Политическия консултативен съвет на Китай Цай У, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

      Цветанов е начело на делегация на ГЕРБ, която е на работно посещение в Пекин, по покана на Китайската комунистическа партия (ККП). В делегацията участват още членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и председател на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Менда Стоянова, областният координатор на ГЕРБ – Хасково и председател на парламентарна Комисия по енергетика Делян Добрев и международният секретар на ГЕРБ София Цветкова.

      По време на разговора Цветан Цветанов подчерта, че ГЕРБ участва активно в европейските политики, чрез партньорството си с всички европейски партии. „Целта на настоящото работно посещение е да разширим политическото си сътрудничеството и с партии извън Европейския съюз (ЕС). Обмяната на опит по дефинирането и реализирането на различни секторни политики са добра основа за партньорство между ГЕРБ и ККП“, заяви Цветанов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ